Exakt har funnits sedan 2004 och har hela tiden jobbat med produktmedia, design och produktutveckling. Vi gör helt enkelt prylar med er logga på!

Vi har under dessa år gjort allt möjligt, en hel del ”från ax till limpa”, tex designat och producerat egna klädkollektioner/ nya varumärken till kunder, skapat produkter som varit stöd i kampanjer och tävlingar, high-end-produkter inom retail mm.

Vi jobbar väldigt tajt med våra kunder för att vi på bästa sätt ska kunna utveckla och producera produkter som bäst kommunicerar deras budskap. Vare sig det handlar om att ta fram ett helt profilsortiment, utveckla en kampanjstrategi eller bara ge förslag på enstaka produkter till ett event.

Vi tror att det är en av anledningarna till att man väljer att jobba med Exakt. Man vill få rätt saker direkt och inte behöva lägga ner onödig tid.

Idag ställer mottagaren allt större krav på en produkt som de verkligen kan och vill använda, inte bara något fint som hamnar i en byrålåda. Vi på Exakt hjälper dig att designa upp båda hårda och mjuka produkter såsom tex en takeaway mugg, tablettask eller era nya arbetskläder!

LAGER, WEBSHOP OCH DISTRIBUTION

Vi lagerhåller både hårda och mjuka produkter för snabba leveranser till ert kontor eller eventyta. Vill ni ha en egen webshop med era egna profilprodukter till kunder och anställda, eller för att slippa leveranstiden och istället ha ett litet stödlager. Tveka inte att höra av er så kan vi presentera en lösning utifrån era behov.