Vi på Exakt kan hjälpa dig att ta fram den produkt som stämmer överens med vad ditt företag står för och vill förmedla.

Exakt har funnits sedan 2004. Vi har under dessa år gjort allt möjligt, en hel del ”från ax till limpa”, tex designat och producerat egna klädkollektioner/ nya varumärken till kunder, skapat produkter som varit stöd i kampanjer och tävlingar, high-end-produkter inom retail.

Det här är inte bara ett jobb – det är vår passion! Vi dammsuger marknaden efter de senaste och häftigaste produkterna. Det kan vara allt från den trendigaste tech-prylen till de senaste inom återvunna och biologiska material.

Vi kan skräddarsy en lösning
efter era behov, Fråga oss mer!

Idé

Vi på Exakt arbetar med att alltid ta fram kreativa förslag för våra kunder. Vi vill komma med något som är över förväntan och som passar in för just ditt företag. Vi tror att en bra produkt har god balans mellan funktion och budskap.

Design

Att design säljer är väl knappast någon sensation, men vad är rätt design för ditt företag? Vi vill genom din produktmedia skapa känslor, därför tar vi fram rätt design för vad ditt företag vill förmedla.

Produktion

Vi har erfarenhet av båda små och stora produktioner där design, kvalité och miljö står i fokus. Vi har även stor kunskap inom komplicerade produktioner i spännande material. Testa vår expertis!

Lager

Vi vet att det inte alltid finns utrymme för er att lagerhålla produktmedia på kontoret och att det även kan vara svårt med logistiken. Vi erbjuder därför en lagerhållningsservice där ni kan känna en trygghet i att snabbt få er leverans vart ni än är.

Webshop

Med en egen kundanpassad webshop kan ni på ett enkelt och effektivt sätt beställa era profilprodukter till era olika adresser. På så sätt kortar ledtiderna vi ledtiderna samt spar arbetstid för er personal då dom slipper packa och hantera försändelser.